SMART Craiova

Povestea festivalului păpușilor surprinsă de utilizatorii Instagram, spusă în expoziția #InstaPuppets

Sala Studio a Teatrului de Copii și Tineret Colibri din Craiova a găzduit în această seară un eveniment inedit, vernisajul expoziției foto #InstaPuppets. Cele mai reprezentative fotografii surprinse în cadrul festivalulului de păpuși postate de comunitatea Instagram au fost alese și expuse publicului larg.

Ciprian, Andreea, Miruna, Dragoș, Mihai, Dana, Bianca, Ana și Cătălin sunt tinerii ale căror fotografii au imortalizat câteva dintre momentele artistice din cadrul Festivalului Puppets Occupy Street, Air Edition.

Ne-am întâlnit la un InstaMeeting, prima întâlnire a celor care folosesc rețeaua Instagram din Craiova, în anul 2015. Din acel moment, toate ideile noastre s-au legat. Așa a apărut #InstaCraiova și tot ceea ce noi organizăm astăzi. Comunitatea este mare, însă cei mai implicați în proiectele #InstaCraiova sunt 15 tineri. Expoziția din această seară este formată din 60 de fotografii trimise de nouă instagramări. Pe perioada festivalului, au fost postate însă sute de fotografii care au surprins cele mai frumoase momente din festivalul Puppets Occupy Street”

a spus Andreea Melinescu, organizatoarea evenimentului #InstaPuppets.

În luna mai, va urma cea de-a III-a ediție a expoziției și workshopului de fotografii #InstaCraiova. Utilizatorii Instagram vor avea o serie de întâlniri, vor imortaliza demonstrații culinare la restaurante craiovene, vor participa la ateliere de design floral, vor avea astfel posibilitatea să facă fotografii pe care să le posteze, dar și să lucreze efectiv în cadrul acestor proiecte.

În acest început de an va fi lansat și site-ul: instacraiova.com.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite