SMART Craiova

(Galerie foto): Universitatea Craiova a învins din nou pe Dinamo în Cupa României

Universitatea Craiova s-a calificat în această seară, în semifinalele Cupei României, după victoria obținută în fața lui Dinamo București, cu scorul de 1-0.

Nicusor Bancu a marcat singurul gol în minutul 56, făcându-i fericiți pe cei 25.000 de spectatori prezenți la meci pe stadionul Ion Oblemenco.


Impresionantă a fost coregrafia suporterilor Universității Craiova care pe o pânză alb-albastră au afișat o corabie. Lângă aceasta a apărut și un trofeu al Cupei României și mesajul ”Toate pânzele sus”.

Pentru noi este important că am reuşit să câştigăm acest meci. Ştiam că nu va fi uşor, mai ales că Dinamo şi-a jucat ultima şansă, dar sunt fericit că le-am adus o bucurie aşa mare suporterilor. Acum ne concentrăm pe meciul viitor din play-off.
Am dominat partida, am avut ocazii în prima repriză, în partea a doua era normal ca ei să rişte mai mult, dar nu au avut ocazii clare de gol.
Publicul ne-a ajutat enorm, au fost momente grele pe teren, care nu ne ajută deloc, dar fanii ne-au împins de la spate şi am reuşit calificarea. Ne temeam de prelungiri, acolo nu poţi să-ţi dai seama ce se poate întâmpla. Îmi doresc să aducem acest trofeu cu orice preţ şi să ne batem la campionat”

a declarat căpitanul oltenilor, Alexandru Băluţă.

Universitatea Craiova: Mitrovic – Popa, Kelic, Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (’77, Bărbuţ), Băluță, Mitriță (’54, Burlacu). Antrenor: Devis Mangia.
Dinamo București: Penedo – Hanca (’62, Romera), Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Monroy – Torje, Nistor, Salomao (’87, Palic) – Pesic (’78, D. Popa). Antrenor: Florin Bratu.

Urmăriți mai jos o galerie foto:

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite