SMART Craiova

Denisa are nevoie de ajutor! Asociația „Life is Better with Friends” apelează la oamenii cu suflet mare

Asociația „Life is Better with Friends”, împreună cu Bacolux Hotels organizează, pe 29 iunie, începând cu orele 19:00, la Craiovița Hotel&Events, un eveniment caritabil pentru Denisa Tănasie, o fetiță în vârstă de 9 ani, cu grave probleme de sănătate.

Fetița s-a născut cu o malformație la ambele picioare, iar de-a lungul timpului, în doar cei 9 ani de viață, a trecut prin 15 intervenții chirurgicale.

De câteva săptămâni, Denisa se află internată la Spitalul de Copii „Marie Curie” din București. Rinichii ei au cedat, iar medicii au fost nevoiți să înceapă o altă metodă de tratament, și anume dializa. După multe analize și investigații, starea ei este stabila. Atunci când este acasă, se deplaseaza de-a bușilea. Cu cadrul este dificil, diferența dintre membre este mare, iar părinții nu și-au permis orteze de fiecare dată când a fost nevoie”

au explicat organizatorii.

Evenimentul caritabil se desfășoară sub titlul „Eat, drink & be giving”, o petrecere la piscină cu un concert marca No Antidote și atmosfera întreținută de DJ Andrei YC. Intrarea se face pe baza unei donații de minim 100 de lei, participanții urmând să beneficieze de open bar & food.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite