SMART Craiova

Librăria Cărturești și-a început povestea și la Craiova

Cărturești a ajuns la Craiova cu prima librărie, după un dor mare și o așteptare și mai mare, de cărți, de muzică, de filme, cadouri și, în general, de tot ceea ce a ajuns să simbolizeze acest lanț de librării. Deschiderea a avut loc astăzi, la ora 10:00, iar craiovenii au venit în număr foarte mare pentru a vedea ce le-a pregătit echipa Cărturești, care și-a făcut casă în Electroputere Mall.

Librăria din Craiova a fost una dintre cele mai așteptate librării din țară. Astăzi, în ziua deschiderii, ne-a luat prin surprindere mulțimea de oameni încă de ora 10:00. După succesul deschiderii, avem așteptări destul de mari de la publicul Cărturești de aici”

a explicat Ana Frunză, Asistent Manager în cadrul Cărturești.

Librăria Cărturești este un spațiu deschis și primitor, în care domină culoarea caldă a lemnului, completată de canapeluțele pe care vizitatorii se pot relaxa. Practic, este o mare sufragerie în care cei interesați se pot plimba și pot studia oferta.

Craiovenii pot găsi aici o gamă variată de cărți. Pot găsi cadoul perfect pentru orice ocazie, pot găsi o grămadă de accesorii cu dichis, căni, ceaiuri, jocuri, jucării, muzică bună, filme și cam tot ce este frumos”

a mai completat Ana Frunză.

Povestea Cărturești a luat naștere în anul 2000, atunci când doi tineri, Nicoleta și Șerban, hotărâți să creeze o comunitate de idei în jurul cărților, au deschis prima librarie Cărtureşti. Ea funcționează și azi pe strada Edgar Quinet din Bucureşti. De atunci, zeci de librării s-au deschis, în București și în țară, spre bucuria iubitorilor de cărți și nu numai.

Momentan, sunt peste 20 de librării în rețeaua Cărturești și sunt plănuite multe deschideri în anul 2019, în țară. Încercăm să ajungem aproape de toți oamenii care s-au regăsit când ne-au trecut pragul. ”

a conchis Ana Frunză.

Noul Cărturești din Craiova măsoară 460mp și adăpostește peste 18.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Programul de funcționare este între 10:00 și 22:00.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite