SMART Craiova

Daruri pentru copiii nevoiași și copiii de excelență, cu banii strânși din donații în Festivalul Puppets Occupy Street

Un început de an școlar frumos vor avea zeci de copii din județul Dolj care vor fi sprijiniți cu banii donați de dumneavoastră în cadrul Festivalului Puppets Occupy Street.

Cei 40 de voluntari ACCES Oltenia care s-au implicat împreună cu reprezentanții Centrului Misionar-Educativ al Parohiei Oota în cele opt zile de festival au strâns din donații 14.200 de lei.

32 de copii de la Centrul de zi ”Aripi de Lumină”, al Asociației Vasiliada, au primit rechizite și ghiozdane pentru acest început de an școlar. Fiecare voluntar ACCES implicat în această campanie a primit un buget bine stabilit din care a cumpărat ghiozdan și rechizite pentru unul din copiii centrului. Astfel, beneficiarii au primit cadouri personalizate. În plus, pe lângă aceste daruri de început de an școlar, vor fi achiziționate rechizite care vor rămâne la Centru pentru ca micuții să aibă caiete și tot ce au nevoie pe toată perioada anului școlar.

Ghiozdane și rechizite vor primi și alți șase copii din cartierul Valea Roșie din Craiova, ai căror părinți au o situație materială precară.

O parte din banii strânși din donații vor fi repartizați și către latura de excelență. Această decizie a fost luată de preotul Bogdan Trifu,reprezentantul Centrului Misionar-Educativ Oota din Craiova, împreună cu Adriana Teodorescu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret ”Colibri”.

Așteptăm poveștile copiilor pe adresa de mail scoalafaceviitorul@gmail.com, despre talentul/pasiunea lor. În aproximativ 5.000 de caractere, copiii de execelență ai Doljului își pot trimite povestea până la 23 septembrie 2018. Noi le vom asigura finanțare pentru manuale școlare, instrumente necesare în procesul de învățare/perfecționare. Pentru excelență a fost repartizat un buget de 7.000 de lei. Poveștile câștigătoare vor primi, în funcție de nevoi, între 500 și 2.500 de lei”,

a spus Bogdan Trifu.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite