SMART Craiova

Handbalistele SCM Craiova au învins CSM Roman

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a învins duminică, 16 septembrie, formația CSM Roman, cu scorul 32-24, la pauză 14-8. Partida s-a disputat pe teren propriu, în Sala Polivalentă din Craiova. A fost o partidă dificilă, un meci care a contat pentru etapa cu numărul 3 din Liga Florilor.


Echipa craioveană antrenată de Bogdan Burcea a pornit în forță, dominând în prima parte a jocului.

A fost un meci greu însă un imbold după meciul cu Vâlcea. Am reușit să ne revenim și să luăm cele trei puncte. Mă bucur că am avut un joc bun. A fost o perioadă grea care nu s-a terminat însă. Urmează meciul de Cisnădie. Avem foarte puțin timp pentru recuperare. Este foarte obositor să joci 60 de minute însă când ești pe teren uiți și de oboseală și de tot și încerci să dai tot ce ai mai bun. A fost o șansă mare pe care am ratat-o din păcate. Asta este, a trecut, trebuie să ne concentrăm acum pe campionat, pe Cupa EHF, să mergem înainte. Probabil că la meciul cu Vâlcea a contat și ratarea calificării în Champions League. Am venit cu un moral jos, oboseală, dar ceea ce contează este faptul că azi am câștigat”,

a spus handbalista Ana Maria Țicu.

Și antrenorul Bogdan Burcea a declarat că perioada grea continuă. Au nevoie de meciuri pentru a se pune pe picioare:

Ca și astăzi, am avut momente bune, momente mai puțin bune, imediat cum ne-am detașat pe tabelă au fost sportive care au renunțat să mai evolueze așa cum o făcuseră până atunci, sportive care s-au relaxat. Echipa este singurul lucru care ne poate salva, echipa e singurul lucru care ne poate îndrepta clar spre obiectivele de performanță propuse și acesta este lucru care voi încerca să-l pun în valoare în perioada următoare. Niciodată nu am agreat o atitudine neregulamentară a unui sportiv. Sunt lucruri care apar, apar sporadic. Din păcate acesta este sportul, este un sport dur, din păcate apar și astfel de momente”.

În minutul 20 Crtistina Zamfir a fost faultată dur, craioveanca suferind o luxatie la glezna piciorului stâng, nemaiputând continua partida.

Cea mai bună marcatoare a Craiovei a fost Jelena Trifunovic cu 6 goluri marcate.
Marcatoare: Andreea Rădoi 4g, Jelena Trifunovic 6 g, Șelaru 2g, Ana Maria Tănăsie 2g, Ana Maria Țicu 5g, Zeljka Nikolic 4g, Andrea Seric 1g, Gjeorgjevska 2g, Colac 1g, Stoican 1g, Cristina Zamfir 4g.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite