SMART Craiova

(Galerie foto): Sportivii craioveni, alături de copii, la SportFest

Piața Mihai Viteazul, din centrul Craiovei, a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, ediția a V-a a evenimentului ”Craiova SportFest” organizat de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Dolj, cu sprijinul Primăriei Craiova.


Iubitorii de sport de toate vârstele au avut șansa să urmărească demonstrații ale practicanților din diferite ramuri sportive. Astfel, la eveniment au fost prezenţi sportivii, alături de antrenorii lor. Au avut loc demonstrații de dans, fotbal, handbal, volei, baschet, tenis, badminton, escaladă, şah, lupte, karate, judo, arte marţiale, box, scrimă, tir cu arcul şi fitness – aerobic. La fel ca în edițiile trecute, nu au lipsit demonstrațiile de echitație ce au avut loc în Parcul „Nicolae Romanescu“, la Hipodrom.

Cei prezenți au avut acces la un loc special amenajat unde au experimentat plimbarea cu bicicleta electrică, dar şi un poligon de airsoft.
În cadrul acţiunii organizate de către DJTS Dolj, au fost prezentate şi o parte dintre echipele SCM Craiova, respectiv echipele de handbal feminin, volei feminin și volei masculin. Zeci de copii s-au fotografiat cu sportivii preferați și și-au îmbogățit colecția de autografe.


Prin organizarea acestui eveniment s-a urmărit promovarea sportivilor craioveni, implicarea populaţiei în activităţile sportiv recreative, dar şi prezentarea ofertei sportive, în vederea atragerii copiilor pentru practicarea sportului de performanţă.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite