SMART Craiova

(Foto): Street Food Festival a luat startul la Craiova. Gurmanzii și iubitorii de frumos, poftiți în centrul Băniei

Street Food Festival, prezentat de Kaufland, a ajuns prima dată și la Craiova, unde a luat startul astăzi. Zeci de food truck-uri au împânzit centrul Băniei și își așteaptă, până duminică, gurmanzii. Oferta este variată, de la burgeri, pizza, costițe, paste, la legume la wok, fructe de mare și multe alte delicatese.

Craiovenilor li s-au pregătit și concerte, dar și zone de relaxare în spațiul verde, cinema în aer liber, DJ set-uri și, per total, o atmosferă degajată, plină de prietenie, stropită cu bere și vin din belșug.

Concertele nu puteau nici ele să lipsească din cadrul evenimentului, astfel că, în prima seară, Soul Serenade și byron au locul pregătit pe scena din Piața „Mihai Viteazul”, urmând ca vineri să urce pe scenă Kosmic Blues, Dimitri’s Bats și Cuibul, iar sâmbătă, Next Ex, Lucia și Ana and The Changes. Festivalul se va încheia duminică seara, cu concertul trupelor Melting Dice și FiRMA.

Street Food Festival este cel mai mare festival din România dedicat măncării stradale. Acesta a debutat în 2016 la Cluj, iar până acum a ajuns în nouă orașe, unde peste sute de mii de gurmanzi s-au bucurat de preparate delicioase, specifice bucătăriilor internaționale. Muzica live, cinema-ul în aer liber, activitățile pentru copii și atmosfera prietenoasă fac parte din meniul festivalului.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite