SMART Craiova

Prima ediție „Eva la film”, în Craiova

Duminică, 30 septembrie, ora 12.00, Cinematograful Modern Craiova găzduiește prima proiecție de film adaptată senzorial pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale. Inițial, evenimentul a fost programat la Cinema Patria, însă din motive tehnice apărute în aceste zile, proiecția de film a fost mutată la alt cinematograf.

Filmul ales este ”Hai să cântăm!”, dublat în limba română, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut.
Prețul unui bilet este de 8 lei, contravaloarea biletului va fi achitata direct către casieria cinematografului Modern unde rulează această producție.

Adaptarea acestor proiecții presupune: sonorul filmelor va avea un nivel scăzut, acceptabil sensibilității copiilor; luminile în sală nu se vor stinge complet; filmele vor fi dublate în română; libertatea de mișcare în timpul proiecției,de a schimba locurile. În apropierea sălii de cinema va fi amenajat un mic loc de joacă. Aceste proiecții sunt pentru toți prietenii Evei, cu sau fără nevoi speciale! Sala are 370 locuri si permite accesul în scaune rulante și/sau cărucioare”,

a spus Mihai Popescu, tatăl micuței Eva Gabriela, inițiatorul acestui proiect.

27 de copii au adus împreună Zâmbetul Evei!

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite