SMART Craiova

Baschetbaliștii Craiovei vor sala plină la meciurile din acest sezon

Experiența și ”foamea de afirmare” se doresc a fi atuurile echipei de baschet masculin a Craiovei. În fața debutului în noul sezon competițional, Marius Toma, managerul echipei SCM U Craiova, alături de căpitanul Porter Troupe și craioveanul Sebastian Ionescu au prefațat prima partidă contra Dinamo București, dar au prezentat și obiectivele pentru acest sezon și noul sistem competițional, cu urne valorice, după care se va desfășura această ediție a Ligii Naționale de baschet.

Accidentările noilor veniți în România, Ryan Holland și Kammeon Hosley, au făcut ca echipa craioveană să accepte ca partida din prima etapă, contra Steaua București, să fie amânată, debutul în actuala ediție de campionat făcându-se vineri, în deplasare, în fața echipei Dinamo.

Un nou drum, un nou început. Ne dorim ca din acest sezon să discutăm de un proiect. De aceea, suntem prima echipă care odată cu noua regulă a folosirii jucătorului sub 23 de ani, avem șase jucători din echipa națională de tineret. Ne asumăm să jucăm și partea a doua cu acești jucători tineri. Mai avem în componență încă șase jucători cu experiență, din nefericire decât cinci apți de joc, trei dintre ei fiind jucători cu mare experiență: Porter Troupe, Goran Gajovic, Morris Curry, Jason Bonne și Ivan Mijajlovic”

a declarat Marius Toma.

Nerăbdător și încântat de apropierea startului s-a declarat și Porter Troupe:

Sunt nerăbdător să începem noul sezon și mă bucur că voi începe alături de Craiova. Suntem o echipă bună, cu jucători tineri și jucători cu multă experiență și pot să vă spun că tuturor “ne este foame”. Este foarte important să începem bine și de aceea trebuie să fim foarte concentrați la partida de vineri seară. Pas cu pas, ne dorim să ajungem în play-off.”

Sunt fericit că ne putem dezvolta echipa cu jucători tineri și cred că suntem un colectiv foarte puternic. Suntem entuziasmați pentru partida contra Dinamo. Sunt foarte fericit să continui la Craiova și în acest sezon. Ca echipă începem să ne coagulăm. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Ne așteptăm ca fiecare meci să fie greu, dar ne dorim victoria„

a declarat Sebastian Ionescu.

În noul sezon SCM U Craiova își propune ca obiectiv competițional calificarea în play-off, dar și readucerea publicului la sală, alături de echipă.

Ne dorim o echipă mai spectaculoasă decât cea din ultimul sezon. Ne dorim să aducem din nou publicul la sală, ne dorim din nou sala plină, pentru că spectacolul în meciul de baschet este o componentă foarte importantă”

,
a mai spus Marius Toma.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite