SMART Craiova

Universitatea Craiova are o nouă bază de pregătire, un cantonament de peste 5.000.000 de lei

Noul cantonament pentru sportivi din municipiul Craiova a fost finalizat și inaugurat luni, 10 decembrie, în prezența autorităților locale. Lucrările de reabilitare a bazei de pregătire de pe Bulevardul Ştirbei Vodă au fost demarate la finele anului trecut şi urmau să fie gata în august, anul acesta, dar au avut loc întârzieri.

Este un cantonament modern. Cei de vârsta mea știu că aici era cantonamentul echipei de fotbal Universitatea, aici s-a creat legenda cu Balaci și alți jucători de renume pe care i-a avut Craiova Maxima și nu numai, ci și generația Ion Oblemenco. Este o bucurie să inaugurăm cea mai modernă bază de antrenament din țară cu saună, cu jacuzzi, cu piscină, săli de forță, cu , cameră de tratament criogenic și alte condiții pentru o recuperare rapidă. Este o bază destinată în special echipei de fotbal, dar în funcţie de nevoi poate fi utilizată şi de echipele de sală ale municipalităţii”,

a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Baza oferă facilități la cel mai înalt nivel cu echipamente de ultimă generație. Modernizarea a costat peste 5.000.000 de lei, fondurile provenind din bugetul local. Cantonamentul cuprinde un centru de recuperare prevăzut cu patru camere pentru oficiali, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, 30 de vestiare pentru sportivi, sală de fitness, jacuzzi, camere de masaj, cameră de tratament criogenic, saună umedă, uscată şi cu infraroşu.

Adauga comentariu

Follow us

Vrei sa primesti cele mai noi stiri pe facebook?

Cele mai citite